Hvad skal man overveje før man lejer byggeudstyr?

Reservationer: Mange virksomheder tillader dig at reservere før tid, betale og aftale levering online.

Sikkerhedsdepositum: Nogle kræver sikkerhedsdepositumer. Mængden varierer på den tid du regner med at skulle bruge udstyret, eller også er det en procentdel af udstyrets værdi.

Ekstra gebyrer: Alt efter hvor du lejer dit udstyr, så er du måske nødt til at betale obligatoriske eller valgfrie gebyrer, inklusiv benzin eller miljøgebyrer.

Forsikring: Nogle virksomheder kræver at du har en udlejningsforsikring for beskyttelse mod skade, tyveri og ansvar.

Sikkerhed: Dette er en stor overvejelse når man lejer udstyr. Nogle virksomheder tilbyder træningskurser for alt, lige fra at oprejse og demontere stilladser til at håndtere rendegravere. Nogle tilbyder endda web-baseret træning.

Vedligeholdelse: Nogle udlejere, især hvis det er længerevarende udlejninger, kræver måske at brugere vedligeholder og reparerer udstyret.

Reguleringer: Når du bruger lejet udstyr fra Ramirent, så skal du være sikker på at du kender til de lokale reguleringer omkring brug af udstyret. F.eks. Begrænser loven i Californien den tid som et selvkørende diesel køretøj må efterlades i tomgang.

Kundeservice: Vær sikker på at du på en eller anden måde kan få fat i nogen hvis du får brug for hjælp, eller hvis der er problemer med udstyret.

At dele: Det kan måske være fristende at splitte udgifterne ved udlejningen med en ven eller en nabo, men dette kan skabe problemer. Nogle udlejere forbyder det faktisk specifikt.