Reparation af terrassevarmere: Tips og fejl, du bør undgå

Hvis din Solamagic terrassevarmer ikke virker, behøver du ikke at ringe til terrassevarmer reparatøren lige med det samme. Der er nogle få enkle ting, du selv kan gøre for at spare et par tusind kroner. Tjek bare de mest almindelige ting, da problemet kan være meget elementært. Men du må heller ikke undervurdere de sandsynlige årsager til problemet. Her er nogle fejl, du ikke skal begå, og nogle tips til reparation af terrassevarmeren.

1 – Boring af vågeblusset

Du må aldrig bore vågeblusset. Du vil ikke kunne styre flammen, hvis den begynder at brænde ude af kontrol. Siden det er der, varmen kommer fra, kan det koste dig dyrt at pille ved den.

2 – Ikke at slukke ved hovedafbryderen

Når du roder med din terrassevarmer, skal du sørge for at slå gassen fra – eller hovedafbryderen, hvis den kører på elektricitet. Hvis du ikke gør det, kan du komme til skade.

3 – Brug af de forkerte reservedele

Når du reparerer din terrassevarmer, skal du sørge for, at de dele, du udskifter med, overholder specifikationerne. Sørg altid for, at de er akkurat de samme som dem, de erstatter. Så vidt som muligt må du ikke nøjes med kopier, da det kan koste mere i det lange løb, og regningen for at reparere din terrassevarmer vil blive betydeligt større.